fredag 25. november 2011

Fem uker...






Fem uker, og i dag har de vært ute og løpt i hagen i vinden. Fint og tørt på bakken, noen ville ikke inn igjen. Nå går det i Royal Canin starter med kulturmelk og kraft tre ganger om dagen. Flinke blir de også til å tisse på avispapiret, og drikke fra vannskålen. Må kanskje øke måltidene til fire ganger daglig. Det var store protester da de ble innestengt på valperommet i går kveld, etter en hel dag i frihet på stuer og kjøkken. Skal prøve å ha dem mest mulig i huset, så de venner seg til å være ute blandt lyder og folk.


Flott tur i sol med de andre hundene i dag, håper på like bra vær i morgen, for da blir det tur på heia. Valpene klarer seg godt uten mamma noen timer nå, og jeg unner henne å komme ut. Fikk ister fra slakteren i dag, for å spe på fettmengden til Vinna, synes hun er altfor mager fortsatt.


Og så har det kommet pakke i posten fra Signe! Skal hente på posten i morgen. Jeg gjetter at det er noe Lolita kan ha rundt halsen... . Neste helg får vi fint besøk av oppdretter til pappa Kompis, og en av "the grand old ladies" i vorstehklubben, Sigrid Aase. Vi gleder oss stort til det, og håper hun kanskje kan hjelpe meg å velge en valp. En nærmest umulig oppgave.

1 kommentar:

  1. Trodde nesten Blåfjell hadde inntatt Kattavik siden, kjempeartig da. kjempeflotte bilder hele tiden.Ingen grenser for hvor mye omtanke valpene i Centralgaten skal få. Selveste Vita tror mere og mer hun er en strihår valp.

    SvarSlett