mandag 5. desember 2011

Seks uker!


































































Så kom Evy, Prikkeprinsessa på nytt besøk, med gaver til valpene og vom til Vinna. Hun tok dette flotte bildet av Veslemøy, hennes favoritt. Legger lenke til hennes blogg, der det er mange flere gode bilder av valpene. Det går mye tid til mating og sosialisering nå, fire måltider dagen blir det. Prøver å ta dem ut flere ganger om dagen, og inn i stuer og kjøkken, der de får boltre seg med resten av flokken.

Lørdag fikk vi besøk av Sigrid Aase og hennes svenske venninne Eva, som syntes kullet var kjempefint! Sigrid har hatt vorsteh siden -57, og må vel regnes som en av våre fremste på rasen. Hun hadde med seg en stor sekk vom til mor og valper, og begge var til god hjelp med kloklipping og kos. Virket som de virkelig nøt å være med valpene. På søndagen la vi turen ovenom Monica i Froland, slik at de fikk se hennes finske strihårimport, Isa, som er halvbror til en av Sigrids hunder. Herlig å få prate strihår og hund uavbrutt i timesvis. Sigrid er forøvrig oppdretter av Bikkjulfs Komips, og har avlet mange kull under Bikkjulf siden tidlig på søttitallet.


På søndagsettermiddag prøvde vi oss på en ny fotoseanse, målet var å få tatt et julekortbilde til hjemmesiden og andre formål. Resultatet ble "så der", ikke alle kom med på bildet, noen nektet, og andre stakk av. Men legger ut bildene likevel, kanskje drar du kjensel på valpen din?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar